Skip to content

About

Am pornit blogul la inceput de an universitar 2007-2008. Plin de entuziasm si de dorinta de a comunica, de a ma face cunoscut asa cum sunt, cu toate interesele si gindurile mele si de a cunoaste la rindu-mi pe cei impreuna traitori pe blogosfera.  

Iata-ma ajuns la finele anului universitar si, implicit al facultatii in general. Obiectivul initial al blogului, unul care se dorea sa reflecte  momentele mai captivante din viata unui student la teologie sper ca a fost indeplinit.

Acum, ca imi iau zborul spre alte tinte, intentionez sa-i dau un caracter mai divers, mai personal. 

Voi fi foarte bucuros daca veti interveni cu comentarii, sugestii, ca blogul sa se apropie mai mult de comunicarea din lumea REALA.

Ne intilnim pe BLOG!

 

Contact

Email: severinlx@yahoo.com

mes: severinlx

mob: 069021172

Reclame
5 comentarii leave one →
 1. 22 septembrie , 2008 4:40 pm

  Vă mulţumim frumos, domnule student, pentru semnul dv. publicitar, adică pentru gestul de a publicita la nivelul onlineului dv. platforma „Teologie pentru azi”.

  Vă dorim un an universitar cât mai bun şi numai bucurii duhovniceşti în viaţa dv!

 2. Ana-Maria permalink
  6 septembrie , 2009 2:33 am

  ALATURATI-VA! Campanie publica de mentinere a religiei ca disciplina obligatorie in scoli Scrie un mesaj de sustinere aici: http://www.stiri. lacasuriortodoxe .ro/religia- in-scoala/ 222-alaturati- va-campanie- publica-de- mentinere- a-religiei- ca-disciplina- obligatorie- in-scoli- .html Multumesc!

 3. 4 septembrie , 2010 12:50 pm

  Alex, zi-mi, te rog, o modalitate să dau de tine! Nu am mai discutat de mult și ar fi destule de spus! Cu prietenie, Andrei!

  • severinlx permalink*
   4 septembrie , 2010 1:52 pm

   asa e, mi s-a facut dor de discutiile filozofice din camera nr.6 Anul acesta sunt la Sibiu, pentru a studia limba germana, ne vom intilni cu siguranta.

   • 4 septembrie , 2010 2:27 pm

    Nu filosofice cat prietenesti! In ceea ce ma priveste, intre bucuria trista si de suprafata a filosofiei si tragismul luminat si profund al teologiei, aleg ultima varianta. Totusi, te-am sunat de mai multe ori? Ti-ai schimbat numărul? Trimite-mi te rog pe mail, daca vrei – e aceeași adresă! Bucurie pentru ultimele zile de vacanță! Baftă !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: